Gość Lefthandy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ...eksploatacji, ustawieniach, jak go rozkręcić aby wyczyścić, czyli jakaś serwisówka/złożeniówka lub konkretne info od kogoś kto ma doświadczenie z tym gaźnikiem. Zdążyłem się zorientować, że ten gaźnik jest cholernie popularny w wielu motorkach, głównie w jakichś crossach 125-250cc. Ale też i innych o takich pojemnościach. Tak to wygląda (chyba to ten): http://stores.wholesale-cycle.com/catalog/...812213505_1.jpg Udało mi się też ustalić nazwę tego gaźnika czy typ: BDS26x1 Ale w googlach po wpisaniu tej nazwy wyskakują jakieś pierdoły. Ja mam go u siebie. Jest on podpięty do silnika 2V 250cc. Czyli silnik Virago 250. Na stronie fanklubu posiadaczy Yamah Virago jest sporo ciekawych info ale głównie dla posiadaczy 535 i w zwyż. Dla "ćwiartek" nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi