marcysiek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Temek, wstępnie zgłaszam gotowość (wstępnie, bo termin nie ustalony)....Planowałem wypad na Węgry w 2010 roku solo lub w małej grupce, ale może być i większą ekipą.....pozdrawiam Jestem za pierwszą połową kwietnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejkr Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No to melduję się i ja ;) Wstępny akcept jak najbardziej :buttrock: Co do szczegółów to jak mnie robota nie przywali to napewno się pojawię :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Tomek, dzięki za wiadomość :smile: Ponieważ moja lepsza połowa nadal nie kupiła sobie własnego moto a ja go jako plecaka nie zabiorę bo za duży jest, jeszcze poczekam z deklaracjami i obserwuję temat. Jeśli termin nie zbiegnie się z rodzinnmi uroczystościami (chrzciny na których mam być matką chhrzestną) to chętnie dołączę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ...... powoli czuje klimat Wilna ...... chyba jadę :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablonito Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam Tomku, Dzięki za smsiaka. Propozycja fajna. Będę obserwował temat. pozdrawiam, Paweł Rz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ciekawe, ciekawe ....... Może ........ Przydałyby się noclegi w wersji lepszej niż namiot - pokoje max. 2-osobowe z łazienką i widokiem na morze. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Hmmmm... Wygląda interesująco. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ciekawe, ciekawe ....... Może ........ Przydałyby się noclegi w wersji lepszej niż namiot - pokoje max. 2-osobowe z łazienką i widokiem na morze. :icon_twisted: pzdr Igor .... ale to ponad 800 km w jedną stronę :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Igor .... ale to ponad 800 km w jedną stronę :icon_mrgreen: Klaudio i to w realu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A może by tak stworzyć coś na wzór ankiety co do terminu kwietniowego wyjazdu. Zobaczymy, który termin będzie najbardziej oblegany i będzie łatwiej coś ustalić (ewentualnie pozmieniać plany żeby się dopasować). Pozostawiam pod rozwagę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Tomek dziękuję za sms, chętnie przemyślę i rozważę. Nie chciałbym tylko być kulą u nogi w czasie częstych tankowań. :bigrazz: ...a może sprawdzisz jak mało może VTR palić....??? ... dasz radę zejśc na 4,68 l/100km?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: bajdełej....ponieważ wyjazd ten puki co zapowiada się wyjątkowo smętnie (Barył...Gwiazda..Drzewulec...Mario..Klaudio...Yuby....Marcysiek..Czesio...Komandir....;-)))))))) ...to może i my pojedziemy ?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 17 Grudnia 2009 przez mla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) A może by tak stworzyć coś na wzór ankiety co do terminu kwietniowego wyjazdu. Zobaczymy, który termin będzie najbardziej oblegany i będzie łatwiej coś ustalić (ewentualnie pozmieniać plany żeby się dopasować). Pozostawiam pod rozwagę :) Pier...... dupokrację żadnych takich bo w zyciu nie wyjedziecie/emy nigdzie tylko bedziemy do przyszłej zimy rozpatrywać wzór ankiety :banghead: :icon_twisted: Tomek proponuje łaskawie się wsłuchuje i jako organizator wyznacza termin który części pasuje a czesci nie ot wsjo ... :notworthy: Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) "I git majonez" jak mawia Pani Barbara. Ja się pisze na wyjazd i jak trzeba będzie to będę tak kombinował żeby pojechać. Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Jbpsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 bajdełej....ponieważ wyjazd ten puki co zapowiada się wyjątkowo smętnie (Barył...Gwiazda..Drzewulec...Mario..Klaudio...Yuby....Marcysiek..Czesio...Komandir....;-)))))))) ...to może i my pojedziemy ?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a poczym tak wnioskujesz jak dobrze pamietam kazdy wyjazd z Kulikiem nie konczy sie smentnie zawsze cos sie dzieje :icon_twisted: Pier...... dupokrację żadnych takich bo w zyciu nie wyjedziecie/emy nigdzie tylko bedziemy do przyszłej zimy rozpatrywać wzór ankiety :banghead: :icon_twisted: Tomek proponuje łaskawie się wsłuchuje i jako organizator wyznacza termin który części pasuje a czesci nie ot wsjo ... :notworthy: Dokladnie przez Pier...... dupokrację to tylko nasze panstwo sie rozkalda na lopatki i tylko niewinni na tym cierpia niech Kulik poda termin aleo ktos pojedzie albo nie i KUNIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Wstępnie się pisze, jeśli wezmą...:) pozdro... Edytowane 17 Grudnia 2009 przez kojot17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi