gachul Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam ... skaradziono mi quada.. czerwona Honde Rincon 680.. lekko poprzycierana, na przednim bagazniku kufer Explorer , wyciągarka warn 3, opony Maxis Zilla... Quad został skradziony w łodzi... jezeli coś by sie komus rzuciło w oczy to prosze o kontakt... jutro wkleje nr seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie brales go przypadkiem w maju albo we wakacje z Profi? zarzuc fotki jesli masz i koniecznie VIN. postaraj sie o wiecej szczegolow. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gachul Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) dopiero dzisiaj mam dostep do netu.. podaje nr. 1HFTE330174203421 http://i401.photobucket.com/albums/pp93/ga...7a9a08a45-1.jpg Edytowane 17 Grudnia 2009 przez gachul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basman007 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam jestem z okolic łodzi ale kręcę kilometerki po Polsce. Poprzyglądam się i dam znać znajomym. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi