RaY Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Kumpel w nim śmiga i jest super. A w FC Moto mają na wyprzedaży w wyjątkowo super cenie: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...lmets/Shark-RSX Konstrukcja identyczna jak w RSR2 z inną wentylacją. Zwroc uwage jakie rozmiary maja w tej cenie :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Zwroc uwage jakie rozmiary maja w tej cenie :) Sprawdzałem. To zależy teraz od niego czy mu rozmiary przypasują :) Jeśli tak to uważam, że to świetna okazja kupić za*ebisty kask w super cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek33 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Rozmiar L jest dostępny tylko w przypadku RSX JAY, a to już 200 euro plus wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek33 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, chcę kupić najprawdopodobniej ten kask http://cgi.ebay.pl/SHOEI-XR1000-CASTER-TC-...=item3efcbe25dc Na aukcji jest informacja, że cena to "Około 901,53 zł", więc kurs wychodzi około 4,29-4,30. Natomiast w paypalu, aktualny kurs wynosi sprzedaży wynosi 4,43 zł. Moje pytanie, to który kurs będzie przy płaceniu paypalem za ten kask ? Jak chciałbym zapłacić kartą, to zostanie pobrana kwota w złotówkach czy też w funtach z karty ? Kupujący oferuje mi przesyłkę za 35 funtów - czy zostanie ona doliczona do ceny ? Ta przesyłka jest bezpieczna ? Dostanę jakiś link do zapłaty z ebaya ? Proszę o pomoc. Dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Kurs będzie taki jak podaje Paypal na dany dzień, w tym przypadku 4,43. Płatnośc kartą - z konta zostanie pobrana suma przeliczona na złotowki. Wysyłka zostanie doliczona do kwoty kasku. Wysyłka jest bezpieczna. Linku do zapłaty z ebaya nie bedzie. Na dzień dzisiejszy suma za kask z dostawą do PL wyjdzie - 1085zł. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek33 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. To po co ebay podaje takie kwoty przybliżone skoro wiadomo, że i tak będzie więcej ? :| Jest może jakaś karta walutowa w funtach czy coś, tak, żeby przewalutowanie było korzystniejsze ? Co do kwoty jaka zostanie pobrana z karty PL, to dobrze, że złotówki. Nie muszę w takim razie wpłacać pieniędzy na konto. Pytałem mbank dziś jakby wyglądała płatność kartą w funtach: -nastąpi przewalutowanie na euro i prowizja 2% -mbank przewalutowuje z euro na zł bez prowizji. Na dzień dzisiejszy suma za kask z dostawą do PL wyjdzie - 1085zł. I taka kwota +/- zostanie pobrana z karty ? Ładną prowizję liczy sobie paypal :/. Tak ładnie funt potaniał, a oni nadal mają taki wysoki. Edytowane 3 Marca 2010 przez misiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi