kanak098 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam Do sprzedania mam deskę snowboardową BlackFire Darkman razem z wiązaniami oraz butami.Deska świetna dla początkujących jak i dla średnio zaawansowanych:) Deskę kupiłem w styczniu 2009r i przejechałem na niej dosłownie 10razy!!Posiada parę rys(bardzo małe i mało widoczne)Długość deski to 160cm, a rozmiar butów to 45 .Jak widać buty są podniszczone jednak dziur ani przetarć nie posiadają:):):)Zapięcia oczywiście sprawne, i niepołamane:):) Decha się świetnie prezentuje:) W razie jakichkolwiek pytań czy propozycji cenowych proszę dzwonić pod nr 506106247 , gg 8992297, bądź przez e-mail. Decha się na pewno przyda...w końcu za niedługo śnieg spadnie:) Więc zamiast moto to czas na białe szaleństwa:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Rozumiem że decha jest z 2007? Określ się co do długości bo nie ma 160. Napisz jeszcze jakie buty i wiązania, oraz cenę. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Rozumiem że decha jest z 2007? Określ się co do długości bo nie ma 160. Napisz jeszcze jakie buty i wiązania, oraz cenę. Model tej dechy jest chyba z 2008r(ale kłócił się nie będę).Co do długości to ona ma 161cm(sorqi mój błąd). Buty jakiejś firmy Bicap, a wiązania Factory FA22 co do ceny to sama decha z wiązaniami 450zł a z butami 500zł(cenę uważam za dobrą biorąc pod uwagę jej przebieg(niekręcony) i to że dałem za nią ponad 800zł) Ps sorqi ale zapomniałem podać link do aukcji:) http://allegro.pl/item844060449_blackfire_...m_stan_bdb.html ps2 szaki dzięki za upomnienie:) Edytowane 6 Grudnia 2009 przez kanak098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi