KABV Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam mam problem ze sprzęgłem mianowicie tak kiedy wrzucam któryś bieg i wciskam sprzęgło on nie chce sie prowadzić jak na luzie tylko jest przez cały czas na biegu wcześniej mi działało sprzęgło i nie wiem co jest nie tak czy tam jest jakaś regulacja na tych śrubach gdzie są tam sprężyny czy może na tych tarczach może :notworthy: Honda MTX 80 HD06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 zobacz przy klamce powinna byc jakas regulacja,a moze juz tarcze sie skonczyly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 zobacz przy klamce powinna byc jakas regulacja,a moze juz tarcze sie skonczyly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABV Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 zobacz przy klamce powinna byc jakas regulacja,a moze juz tarcze sie skonczyly. Regulowałem przy klamce i nic a sprzęgło działa bo mi wcześniej działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Przepraszam nie rozumiem wrzucasz bieg puszczasz sprzęgło i dalej jest na luzie czy wrzucasz bieg wciskasz sprzęgło i moto jakby chciało jechac mimo ze trzymasz sprzegło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABV Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Przepraszam nie rozumiem wrzucasz bieg puszczasz sprzęgło i dalej jest na luzie czy wrzucasz bieg wciskasz sprzęgło i moto jakby chciało jechac mimo ze trzymasz sprzegło? Przy zgaszonym silniku wciskam sprzęgło wrzucam jedynkę pchnę go do przodu a on idzie jak by to sprzęgło nic nie działało czyli ciężko się go pchnie na biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Wiec wg mnie masz zużyte tarcze sprzęgłowe ewentualnie wyreguluj linke sprzegła u mnie kiedys w dt 80 to przy manetce dwoma 10 płaskimi to sie robiło nie wiem jak u Ciebie widze ze mieszkasz niedaleko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 a nie zmieniales moze ostatnio oleju na gestszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KABV Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 a nie zmieniales moze ostatnio oleju na gestszy ?? Podobno się reguluje tymi czterema śrubami to jest numer śrub 10 i to się dokręca kluczem dynamometrycznym i tam się na tym kluczu ustawia na jaką siłę tylko nie wiem właśnie na ile trzeba na tym kluczu ustawić nie wie ktoś może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi