BEDNAROS Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Szanowni forumowicze, Mam Fazera z 2006 , który ma przejechane 25 000 km. Jakie czynności serwisowe silnika powinienem zrobić po przejechaniu takiego dystansu. Wiem , że na pewno trzeba wymienić olej + filtr + świece. Czy coś jeszcze- może sprawdzić zawory itp? Co radzicie? :icon_question: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Szanowni forumowicze, Mam Fazera z 2006 , który ma przejechane 25 000 km. Jakie czynności serwisowe silnika powinienem zrobić po przejechaniu takiego dystansu. Wiem , że na pewno trzeba wymienić olej + filtr + świece. Czy coś jeszcze- może sprawdzić zawory itp? Co radzicie? :icon_question: Pozdrawiam zawory po 40 000 jesli przebieg udokumentowany, odsylam do serwisowki gdzie znajdziesz rozdzial traktujacy o czynnosciach okresowych przy tym konkretnym modelu pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi