Skocz do zawartości

[S] Sprzedam KTM LC4 2004 rok

PiotrPrzezchlebie
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM

Na sprzedaż mam motockl KTM LC4 400ke wersja EGS – military.

Kupiłem go w 2008 roku na początku sezonu, od osoby która go sprowadziła z niemiec, motocykl w niemczech jeździł w armi niemieckiej - straż graniczna. Pomalowany na pomarańcz został przez sprowadzającego.

Mam wszystkie dokumenty z serwisowania motocykla do przebiegu prawie 12 tyś. km. 2 klucze i brief niemiecki.

Wymieniłem/mam:

- nowe koło od alternatora i cewki alternatora oraz nowe zębatki i łożysko sprzęgłowe rozrusznika (mój błąd uwierzyłem przy kupnie, że jest tylko aku wyładowany i dlatego nie działał rozrusznik)

- łożyska w piastach przód, tył nówki wymienione ok 3 miesięcy temu

- 2 filtry powietrza

- pod koniec poprzedniego sezonu wymieniony olej w lagach i uszczelnienia

- odpowietrzniki przednich lag

- podgrzewane manetki, gniazdko 12V przy liczniku..

Poza tym stan jest jest bdb. Na bieżąco wymieniałem olej, filtry oleju (olej Shell Advence Ultra 10W-40 full sythetic)

Sprawdzałem niedawno napinacz łańucha rozrządu nie jest nawet w połowie zakresu.., zawory regulowane regularnie, olej wymieniony, nowe klocki przód tył nissin-a.

Co do opisu na zdjęciach nie widać – mam jeszcze orygnialny tłumik KTMa – aktualnie założony DAM-a tłumik głośny ale dający też troche mocy, stelaż na kufry boczne. W przednim kole od strony tarczy szprychy wzmocnione plasikowymi mocowaniami w miejscu krzyżowania się. Brak luzów w zawieszeniu.

Oczywiście ze względu na jazde w terenie rysy na lakierze są – normalne. Lepszej jakości zdjęcia wyślę na maila.

Motor jeżdżony głównie w terenie – szutry, lasy itp. amatorsko co niedziele/sobotę, nie widział toru czy też zawodów.

Motor zarejestrowany OC opłacone, przegląd aktualny do marca 2010.

Kontakt tel. 503 050 426 , mail [email protected]

lub zamienie na 450 exc/sx

Pozdrawiam Piotr

link do aukcji z fotkami:

http://www.allegro.pl/item822497713_ktm_lc...sja_okazja.html

Edytowane przez PiotrPrzezchlebie