radzi019 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witam wszystkich mam maly problem z moim motocyklem kupilem go niedawno i troche za duzo dostal po garach i cos stuka w silniku mechanik wywnioskowal ze to glowica sie rozsypala dobra spoko kupie nowa tylko problem jest taki ze nie mam pojecia jaki mam model silnika moto pochodzi z 91 r prosze o pomoc jak to rozpoznac :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norban997 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Mialem kiedys duala i o ile dobrze pamietam to ten model ma symbol SC25 ale na 99% silnik jest taki sam jak w starszym SC24 i SC21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzi019 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Mialem kiedys duala i o ile dobrze pamietam to ten model ma symbol SC25 ale na 99% silnik jest taki sam jak w starszym SC24 i SC21. dzieki bardzo mi pomoglo ale sc21 juz to calkiem inny silnik ma inna glowice ma w innym miejscu wyloty wody w dualu sa one z boku glowicy a w sc21 sa one pod gaznikami i gazniki sa lekko zawiniete jak banan i tu wyczytalem ze sc24 i25 to to samo tylko ze chyba ten 25 byl lekko zdlawiony i rame mial tez delikatnie inna wiec teraz juz niewiem albo to albo to i jeszcze jedno pod lewym deklem jest taki palec w ksztalcie gwiazdy u mnie on ma 9zebow a w innych 7 i wlasnie u mnie jest polamany bo mialem maly wypadek i nigdzie nie moge tego dostac ludzie mowia ze pierwsze slysza o takim z9 zebami czy to ma jakies znaczenie 7 czy 9 jak tak to jakie ????? Edytowane 16 Listopada 2009 przez radzi019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Może cos pomoże http://chudzikj.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzi019 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Może cos pomoże http://chudzikj.republika.pl/ dzieki super stronka juz wiem wszystko ,ale jeszcze chcial bym wiedziec ile wasze duale pala tak na setke przy takiej jezdzie powyzej 150 200km h bo moj to nie pali tylko polyka jak mi wyjdzie 15l to sie ciesze wiaze to sie z tym ze jest silniejszy i ma wiecej koni bo jest w turbinie i ma prawie 200km ale czy to mozliwe zeby on palil po takiej przerobce az tyle mam go z 8 miesiecy i jak go kupilem 10 lykal tak spokojnie wie ktos co moglo sie stac slyszalem gdzies ze to wlasnie wina tej glowicy moze go przylewac w czasie jazdy bo nawet czuc troche benzyne mozliwe to zeby az 5l tak nie prrzepalila ?????? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi