colahondax11 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Spodnie są koloru czarnego,używane,z nieużywanymi sliderami równiez marki Dainese (cena sliderów na allegro 140+przesyłka) tutaj otrzymujesz je razem ze spodniami. Leżą w szafie i po prostu leżą,ja mam nowy kombinezon więc ich już nie potrzebuje.Dlatego sprzedaje w tak niskiej cenie.Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany prosze o kontakt na priv. Za kilka dni wystawie je na allegro w wyższej cenie.Ale póki co chce żeby ktoś z grona forumowiczów miał mozliwość kupna tych spodni tutaj. Zdjęcia spodni wysyłam na email.pzdr Edytowane 14 Listopada 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Spodnie są koloru czarnego,używane,z nieużywanymi sliderami równiez marki Dainese (cena sliderów na allegro 140+przesyłka) tutaj otrzymujesz je razem ze spodniami. Leżą w szafie i po prostu leżą,ja mam nowy kombinezon więc ich już nie potrzebuje.Dlatego sprzedaje w tak niskiej cenie.Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany prosze o kontakt na priv. Za kilka dni wystawie je na allegro w wyższej cenie.Ale póki co chce żeby ktoś z grona forumowiczów miał mozliwość kupna tych spodni tutaj. Zdjęcia spodni wysyłam na email.pzdr Spodnie mam na aukcji allegro podaje link: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=818199342 Cena dla forumowiczów niższa o 30zł czyli za 290 zł. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Aktualna cena za spodnie dla forumowiczów tylko 269 zł Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi