Maxel111 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam! Mam pewien problem, związany z ulokowaniem bagażu na Suzuki GSXF 750, model z 1989 roku. Rozglądam się niemal codziennie na Allegro (nie ukrywam, że liczę na używane sztuki), aby wreszcie trafić na stelaż boczny, pasujący do mojego 2oo - oczywiście efektów brak. Niestety kasą nie grzeszę, więc postanowiłem dokupić (1 mam) tylko 2 torby Louisa, wodoszczelne i połączyć jakoś z tym stelażem. I tu przechodzę do meritum: czy ktoś z Was jest może zorientowany, gdzie dostać takie ustrojstwo/czy warto zabierać się do "samoróbki"/lub czy może pasują jakieś akcesoryjne uchwyty? Na chwilę obecną nie dotarłem do żadnych (pomijam 1 stelaż za >1kzł), a najbliższe wakacje zamierzam spędzić na dwóch kółkach, stąd mój problem. Jedna torba na tylnym siedzeniu zdecydowanie nie wystarcza... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 pod sakwy textylne nie jest konieczny stelaż... A jeśli chodzi o takie pod kufry to moze w asortymencie Five Star byś coś znalazł, mają spory wybór, ceny w porównaniu do konkurencji też nie zwalają z nóg, a o jakości to co użytkownik to inna opinia, może faktycznie nie wszystkie ich produkty są wręcz idealne ale cóż... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxel111 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 pod sakwy textylne nie jest konieczny stelaż... Tak, ale mnie nie tyle chodzi o zakup kompletu łączonego tym paskiem - chcę kupić dwie oddzielne torby i przymocować je porządnymi elastycznymi linkami do boków (właśnie do tego stelaża). Chyba, że jest jeszcze jakaś lepsza alternatywa, o której nie pomyślałem? Wysłałem zapytanie do Five Star, czekam teraz na odpowiedź. Dzięki, liczę na Wasze podpowiedzi ;), pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 a sam nie myślałeś dorobić, bądź kupić jakieś inne , używki najtańsze i przerobić , tymbardziej , ze to nie pod kufry lecz do przymocowania toreb... Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi