zejczak Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam czy przerabial moze ktos oryginalne wypelenie pod siedzeniem w r1 01 r? http://www.allegro.pl/item802046514_wypeln..._yzf_dr200.html myslalem nad czyms takim tyle ze pod siedzeniem jest kilka pie**ol ktore musza byc przymocowane do tego ustrojstwa np zamek do tylnego siedzenia czy regulator napiecia i oglonie to wypelnienie jest krotsze i teraz nie wiem czy musialbym uciac oryginalne wypelnienie i jakos to dopasowac czy jest na to jakis inny patent? Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Oryginalne wypełnienie zostawiasz, trzeba tylko delikatnie przerobić przycinająć w niektórych miejscach i cofnąć tylne światła, plastik o którym piszesz jest nakładką/maskownicą i nic poza kierunkami i tablicą rej. do niego się nie mocuje. Kupiłem swój sprzęt z tak zrobionym ogonem i przed wyminą na oryginalne wypełnienie wyglądało to tak: http://picasaweb.google.com/MrTheTyson/Wyp...246769095878722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zejczak Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Zle napisalem bo chodzilo mi o to ze do oryginalnego wypelnienia jest pzrymocowany akumulator zamek od siedznia tylnego i kabale zlaczki itp. A co do kwesti delikatnego pzrerabiania powinienem uciac oryginal tak aby czesc na ktorej lezy akumulator i przymocowany jest zamek zostala a w miejsce ucietej czesci wpasowac te nowe wypelnienie. Tutaj link do oryginalu z zaznaczneim gdzie bym musial jak mi sie wydaje to uciac http://picasaweb.google.com/lh/photo/q0J6U...feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Źle, tnąc w miejscu w którym zaznaczyłeś niszczysz całość. Tak się składa, że mam w garażu już pocięty, w następny weekend mogę zrobić zdjęcia i Ci je podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Widzę Tyson, że prace ida pełną parą, powodzonka życzę przy uzdrawianiu maszyny :flesje: No i pomyślnego zakończenia sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Dzienx Vector, maszyna będzie gotowa i mam nadzieję, że sprawa też zamknie się przed nowym sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zejczak Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Źle, tnąc w miejscu w którym zaznaczyłeś niszczysz całość. Tak się składa, że mam w garażu już pocięty, w następny weekend mogę zrobić zdjęcia i Ci je podesłać. No dobra to jak da rade to bardzo by mi sie te foty przydaly bo tak jak sie nie trzyma tego w rekach to ciezko sobie wyobrazic jak to ma wygladac dokladnie a popsuc nie sztuka. A moze orientujesz sie jeszcze czy do r1 rn 04 pasuje wydech od rn 09 a dokladnie czy rura ktora idze do kolektora nie bedzie obijana przez wahacz i czy w ogole tam wejdzie bo jest dluzsza i inaczej wyprofilowana . Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Oki, podeślę Ci fotki najszybciej jak to będzie możliwe. Jeżeli chodzi o dolot to powinien pasować aczkolwiek nie jestem pewien, w najgorszym wypadku zawsze można co nieco przerobić wykorzystując stary. Edytowane 15 Listopada 2009 przez TYSON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi