Ja Bol Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Hejka! Tyle się mówi o kupnie motocykla nowego lub używanego. Za kupnem używanego przemawia fakt niedoboru gotówki u kupującego. Jednak jak przeglądam posty i widzę, że praktycznie każdy motocykl używany jest po przejściach to zaczynam się zastanawiać, czy nie lepiej wziąć kredyt, kupić nowy i mieć święty spokój niż kupić używkę i użerać się z naprawami. Koszty napraw zrekompensują prawie zysk jaki osiągneliśmy kupując używkę. A co się nadenerwujemy to nasze. Dlatego proszę o opinie na temat: Kredyty - za i przeciw.Powiedzmy mam ok 10000 a chcę kupić motorek wart ok 30000 (termin kredytowania powiedzmy 36 miesięcy - utrata pracy w tym czasie wykluczona). Czy warto brać na kredyt? Jeśli tak to gdzie? Pozdrawiam. JaBol. :) :) :) Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Co do kredytu to radze poczekac - jak widze w niemczech kredyty 2% na zakup samochodu lub motoru to zal . **** sciska w jakim kraju zyjemy.Osobiscie bym nie bral na kredyt ale jak tos ma przyzwoita pensje i pewnosc pracy w przyszlosci to moze zaryzykowac.Ale ci co mieli w markach kredyt a przeszli na euro teraz ostro dostaja po **** ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Praktycznie każdy szanujący się diler ma ofertę kredytową i leasingową.Trzeba więc rozmawiać z nimi. Powodzenia :) :) ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 a kawasaki Z 1000 tylko 43 tys. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi