Zygzak600 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Jak w temacie, znajde gdzies w woj.lubelskim sklep z kombinezonami Alpinestars? W Lublinie w Intermotors jesli chodzi o kombinezony to jest straszna lipa. Znacie jakies inne sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja jestem z Zamoscia i mam do sprzedania jednoczesciowy kombinezon Alpinestars Octane Plus, jak nowy, rozm 52 za 1400zl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Bardziej interesuje mnie 2czesciowy, no i najlepiej kolor czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi