Robcio Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam! Przeklejam z Rider'sowej strony: "DNIA 30.10.2009 R. (PIĄTEK) ORGANIZUJEMY MAŁE ZAKOŃCZENIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO 2009. PLANOWANA ZBIÓRKA MOTOCYKLI POD RIDER'SEM NA GODZ. 17.30. OD 18.00 DO 19.00 NOCNA PARADA MOTOCYKLI PO LUBLINIE. NA 20.00 ZAPRASZAMY NA KONCERT NASZEJ ZAPRZYJAŹNIONEJ KAPELI "HANGOVER":) WSTĘP WOLNY:)" Rok temu bylo milo, zabawny byl klimat jazdy z plonacymi pochodniami (choc kiepskiej jakosci, bo gasly zaraz po ruszeniu)... bardzo przyjemna wspolna nocna jazda, a potem ciepla herbatka/browarek u Karola. Oby i w tym roku pogoda dopisala :crossy: Zdrowka! R. :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 pisze się na to:) nawet jak bedzie lekko kropić:) napewno bedzie fajna imprezka pozniej:) moze zbierzemy jakas wieksza ekipe i klepniemy stolik?? pospiewamy sobie cos przy jakims rozgrzewajacym napoju i powspominamy wyprawy i imprezy bylo nie bylo konczacego sie juz sezonu 09?? p.s. mimo wszystko mam nadzieje ze jeszcze troche km nawiniemy w tym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Mniam szykuje się impreza:D Myślę, że uczestnictwo warte przemyślenia. No i zarezerwowania stolika bo pewnie trochę ludu przybędzie. P.S. Co prawda trochę dziś padało ale 40km nabiłem dzisiaj, nawet lekki off road zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 No i jak tam plany? Zrobimy bardache? Zaklepał w końcu ktoś ten stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Zaklepał w końcu ktoś ten stolik? ...osobiscie bardziej martwie sie tym, czy nie bedzie mocno lalo - miejsce sie znajdzie :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) Odświeżam, bo dziś czwartek a widzę, że zastój w tym temacie :> No i jak tam plany? Zrobimy bardache? Zaklepał w końcu ktoś ten stolik? Podpisuję się pod tymi słowami :biggrin: Edytowane 29 Października 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Chyba stolika nikt nie zamawiał, na żywioł idziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ... żywioł ... ...u mnie 2 stopnie - ide sprawdzic czy motór odpali :buttrock: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 ...u mnie 2 stopnie - ide sprawdzic czy motór odpali :buttrock: Odpalil, odpalil :crossy: Chociaz bylo o wiele zimniej niz rok temu, to i tak chetnych na wspolna wieczorna jazde nie zabraklo. Paradowalismy po lubelskich ulicach z wielkim hukiem, a i potem tez bylo sympatycznie :biggrin: Oficjalnie lubelski sezon zakonczony... oby zima byla krotka, a rozpoczecie sezonu 2010 nadeszlo szybko :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet-ja Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Kilka motorkow bylo ,pogoda w miare dopisala (przynajmniej nie padało) humory tez. Sam nie spodziewalem sie tak duzej frekwencji. Widzialem ze pare osob robilo fotki , jezeli to jest mozliwe prosze o link . Pozdr i do nastepnego . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taquito Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Zakończenie sezonu udane jak najbardziej :icon_biggrin: mimo to ze było zimno :icon_razz: Koledzy i koleżanki jak będziecie coś wiedzieć o zdjęciach lub filmach piszecie na forum bo jak narzazie nic nie widać na stronie Ridersa chyba ze to kwestia aby czasu :bigrazz: . Do zobaczenia na rozpoczęciu w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 [...]Widzialem ze pare osob robilo fotki , jezeli to jest mozliwe prosze o link . Pozdr i do nastepnego . :buttrock: ...ja zrobilem kilka fotek, ale telefonem - wyszly tak fatalnie, ze nie ma sensu nawet ich pokazywac. Moze ma ktos lepsze - rowniez chetnie zobacze. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taquito Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Znalazłem jeden film z zakończenia sezonu :bigrazz: wprawdzie dużo na nim nie widać ale zawsze to coś dla tych co jeszcze nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi