Nitomen Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a moze scielo ci klin na wale i sprasowalo sie z walem ( mialem juz cos takeigo w simsonie) , jedyna rada to znalesc owe resztki kliniu i go wydlubac ( a nie bedzie to latwe jak mocno sprasowalo).. mialem 2 etz ki 251, jedna jezdzielem rok, ok 10 tys km i poza kablem WN nic sie nie dzialo , lalem zupe kop i w dluga . Potem mi ja ukradli i kupilem kolejna, po roku zbierania kasy. Przy tej to kleila mi sie siekiera do rak , wiecznie w remoncie , wiecznie sie cos sypalo , wal , tlok , lozyska, elektryka, chyba nie bylo czegos co sie w niej nie zepsulo :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barka Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) a jak szczela wydech to zapłon jest za późno?? Edytowane 29 Października 2009 przez barka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) Jesli wali w rure, a nie odpala to tak. Druga opcja to zla swieca. Edit: No jeszcze kondensator, kiedys tak mialem w MZ wlasnie, winny okazal sie ten maly baniaczek. Edytowane 29 Października 2009 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barka Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 świeca dobra bo nowa przynajmniej powinna być dobra nie wiem już bo nawet jak odpali to przerywa i nie wkręca się a jeszcze jest tak ze na luzie jakoś chodzi a pod jak się jedzie to jakoś przygasa ale jak się wciśnie sprzęgło prze gazuje i puści to kawałek pojedzie i dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi