Skocz do zawartości

Sprzedam Honda Shadow Vt 600 C:8600zł

Karlos87
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam piękną Honde Shadow VT600 .Data pierwszej rejestracji 1991rok.Pojazd zakupiłem w Polsce.Maszyna w bardzo dobrym stanie mechaniznym oraz wizualnym.Shadow w odróżnieniu od wielu innych jest wzbogacona o stelaże z bocznymi skórzanymi sakwami, podpórka tylnej sakwy, g-mole, przednią szybę oraz szeroką kierownicę.Autentyczny przebieg 52000km. Pod koniec sezonu motocykl stał na oryginalnych (fabrycznych) oponach, które zastąpione zostały nowymi oponami Metzeler ME 880-styl Retro.W tym samym czasie profilaktycznie zostały założone nowe dentki firmy Heidenau oraz wymienione nowe części takie jak: świece-fajki NGK,przewody WN z rdzeniem miedzianym,oryginalny łańcuch DID 525 x-ring (wzmocniony) wraz z zębatkami przód-tył (ilość zębów katalogowa), Olej Castrol V-twin z filtrem.Klocki hamulcowe i płyn DOT-4.Przewód hamulcowy jest w oplocie stałym.Powyższe części zostały wymienione w jednym z autoryzowanych serwisów w Radomiu.

Silnik jest zdrowy.Jak na ten wiek w każdym zakresie obrotów pracuje rewelacyjnie, nie ma spadków mocy.Zimny czy ciepły nie dymi z wydechów, nawet przy redukcjach. Nie ma problemu z układem chłodzenia, wentylator w ciepłe dni załącza się , płyn chłodniczy zmieniony na petrygo.

Zawieszenie nie jest "rozkołysane" - bez luzów, niepożądanych drgań itp. Obręcze kół bez ognisk rdzy.

Cała elektryka działa wzorowo.Akumulator sprawny.Kontrolki,zegar,światła, działają jak należy. Układ wydechowy jest lekko przerobiony pod kątem dźwięku co daje ogromną frajdę podczas jazdy.Jedyną wadą która mi przeszkadza w dalszych trasach to mały bo 9 litrowy zbiornik paliwa, za to największą zaletą jest to, że maszyna spala tylko 3,5L/100km na trasie.Motocykl wygodny w podróży i co najważniejsze niezawodny.Przejechałem tym motocyklem wiele kilometrów i jestem pewny, że nie sprawi kłopotów przyszłemu właścicielowi.

Istnieje możliwość zamiany ale tylko na pojazdy jednośladowe typu enduro: Honda Transalp 650, Africa twin 750, BMW GS 1150.

Zainteresowanych zapraszam do kupna. Telefon kontaktowy: 602-428-960 Karol.

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1586989