wojtek-rr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 to ja chce orac z toba :biggrin: napisz tylko gdzie i kiedy ustawka :icon_twisted: Ustawimy się na PW :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ustawimy się na PW :lalag: no ja mysle :cool: to co moi państwo, tworzymy jakąś grupę zimowego wsparcia? napiszcie jak wam lezy piątek wieczór :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no ja mysle :cool: to co moi państwo, tworzymy jakąś grupę zimowego wsparcia? napiszcie jak wam lezy piątek wieczór :flesje: To się ustawcie,jak coś to się podłączę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi