maciej9876 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Witam serdecznie. Do końca tego miesiąca stane sie posiadaczem hondy hm cre 50, i interesuje mnie w który rocznik celowac, które miały najmniej wad i wgl. Motor ma służyc do jazdy w dośc ciężkim terenie, ale nie żadne tory i czasem asfalt, bedzie ogólnie latał na jakichś kostkach pewnie kendach albo maxisach. Ogólnie bede mierzył chyba cos tak 1997,98 bo wydaje mi sie że jeśli takiego starszego doprowadze do idealnego stanu to bedzie lepiej i dłuzej służył niż ten w nowej budzie bez doinwestowania na początek. Wiem że te nowe mają lepsze zawieszenie ale nie przemawiają do mnie te nowe plastiki i ogólnei uważam że terenówki też im starsze tym lepsze bo elektroniki nie ma i zawsze mozna tanim kosztem naprawic a jak sie zrobi raz a dobrze to bedzie długo i niezawodnie służyło..... :wink: Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie ;) :) Edytowane 11 Października 2009 przez maciej9876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi