DYLAN13 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 witam kupię mz do 200-300 złotych nie mam więcej ponieważ nie pochądze z bogatej rodziny :( brat dostał motor a ja nie nawet nie mogę korzystać z tego motoru także jak ktoś ma taki motor niech napiszę na gg 6340839 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 witam kupię mz do 200-300 złotych nie mam więcej ponieważ nie pochądze z bogatej rodziny :( brat dostał motor a ja nie nawet nie mogę korzystać z tego motoru także jak ktoś ma taki motor niech napiszę na gg 6340839 Hejka, znasz forum MZ-towe? http://forum.mz-klub.pl/viewforum.php?f=12...ddf6ec493ccaae3 polecam i powodzenia w poszukiwaniach Vanilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi