KrzysiekZet31 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 To ja też się wpraszam na ten balkonik ;) Edii?? to chyba ten Edi))))) pozdrow zone od mojej i odemnie oczywiscie;)) ( tj zawieruszki - bedzie wiedziala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 BANDA ALKOHOLIKÓW !!! :buttrock: :clap: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 BANDA ALKOHOLIKÓW !!! :buttrock: :clap: :flesje: łoć ceźwy sie łodezwoł :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 BANDA ALKOHOLIKÓW !!! :buttrock: :clap: :flesje: Jakich alkoholików :icon_eek: Ja nic nie pamiętam :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Słyszałem, że towarzystwo dopisało! Frekwencja jak nigdy :clap: Niestety nie mieliśmy z kim zostawić synka, a jako że chcieliśmy przyjść oboje więc nie przyszliśmy w ogóle :biggrin: Pozdrawiam wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDIE Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Jakieś rabaty dla wariatów :icon_question: :icon_mrgreen: masz na czym wyważyć? Tiaaa, na kolanie wyważam :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edii?? to chyba ten Edi))))) pozdrow zone od mojej i odemnie oczywiscie;)) ( tj zawieruszki - bedzie wiedziala) Jutro napomknę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi