jojo41 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wstępnie zrobiłem rezerwację na sobotę na godzinę 21:00 w "FANABERII", ewentualnie lokal do uzgodnienia. Piszcie kto chętny :icon_question: Ja się pisze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) ja chyba tez... chociaz w Fanaberii troche ciezko pogadac... no chyba ze salke VIP zarezerwowales :biggrin: Edytowane 12 Października 2009 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja się pisze :buttrock: Ja nie, tam się żywe chłopy rozbierają :banghead: A przeważnie był to balkon we Fregacie :icon_rolleyes: trzeba zmienić opony na zimowe na sobotę :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja nie, tam się żywe chłopy rozbierają :banghead: A przeważnie był to balkon we Fregacie :icon_rolleyes: Lokal jak pisałem do uzgodnienia, ale może przydałaby się jakaś odmiana :icon_mrgreen: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Lokal jak pisałem do uzgodnienia, ale może przydałaby się jakaś odmiana :icon_mrgreen: :icon_question: Odmiana, Mariusz masz na myśli tych gołych gości. Wolę zostać przy starych zwyczajach :biggrin: :icon_razz: Na balkonik z chęcią zajżę :buttrock: Xylewscy i Szczeniewscy co wy na to :buttrock: Edytowane 14 Października 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Zarezerwowalem caly balkonik we "Fregacie" na godzinę 20:00 Moze wytarguje dla nas jakis rabacik na :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Zarezerwowalem caly balkonik we "Fregacie" na godzinę 20:00 Moze wytarguje dla nas jakis rabacik na :flesje: No to do zobaczenia na balkoniku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ми будемо :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ми будемо :buttrock: :icon_mrgreen: :eek: to miało znaczyć Amen :icon_twisted: no Karol teraz to już naprawdę powinieneś prowadzać ze sobą tłumacza, chyba że to będzie A :icon_twisted: :icon_razz: menda hihihi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Titi jeszcze jeden taki tekst i zrobie Ci zwarcie na klacie i wtedy będziesz miał Amen :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Titi jeszcze jeden taki tekst i zrobie Ci zwarcie na klacie i wtedy będziesz miał Amen :icon_razz: nie bojam się :icon_razz: żeby sprawdzić czy dobrze zrobili wkręcili mnie na 280 obrotów a potem strzały z zapłonu odcinka i wszystko po stymulacji wróciło do normy :icon_mrgreen: teraz jestem niezniszczalny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kala Pasażer na Gapę Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 To ja też się wpraszam na ten balkonik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDIE Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja nie, tam się żywe chłopy rozbierają :banghead: A przeważnie był to balkon we Fregacie :icon_rolleyes: trzeba zmienić opony na zimowe na sobotę :icon_twisted: :icon_razz: Na zmianę opon zapraszam do siebie na ul.Kwiatkowskiego 80 PS Na mycie i czyszczenie też :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Na zmianę opon zapraszam do siebie na ul.Kwiatkowskiego 80 PS Na mycie i czyszczenie też :icon_razz: Jakieś rabaty dla wariatów :icon_question: :icon_mrgreen: masz na czym wyważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Do zobaczenia o 12 pod kościołem :cool: i o 20 na górnym pokładzie :icon_twisted: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi