Gość yeuop Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mialem okazje niedawno przejechac sie Streetem 675 w wersji R. Fajny sprzet :bigrazz: Mam 175cm wzrostu i gdzies do 140km/h luz, potem trzeba sie bylo troche pochylic. Gdzies przy 170km/h polozylem sie calkowicie na zbiorniku i wtedy nawet 190km/h nie stanowilo problemu - mam wrazenie, ze daloby sie tak jechac przez dluzszy czas. Ale wbrew temu, na czym jezdze, mi po prostu pasuje pochylanie sie przy wyzszych predkosciach. A odnosnie tego, czy sprzet nadaje sie na 1. moto - no coz, wydaje mi sie, ze silnik jest dosyc spokojny (nie ma kopa na gorze, jest przewidywalny), natomiast wiekszy problem widze w tym, ze trzeba miec swiadomosc, co sie moze dziac przy szybkiej jezdzie po zakretach o niekoniecznie najlepszej nawierzchni :bigrazz: Sprzeta polecam, chociaz moze sie przydac chocby na kilka tysiecy km kupic jakas Jawke czy costam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi