kamikazze Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Gratuluję i witam wśród użytkowników Aprili :) Dzięki. To już moja druga RSV i nie jeszcze nigdy nie żałowałem świadomego wyboru włoskiego sprzęta. Enzo, masz już wgraną map2? Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pryszłamotocyklistka Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 GRATULUJĘ :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ooo stary po prostu gratki!!:) masz jedyny słuszny sprzęt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptysiornia Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Miała być wersja R, miała być na wiosnę... Nie wytrzymałem - jest Factory I wszystkie winkle moje :biggrin: ... Witam, Gratuluję wyboru i życzę samych dobrych wrażeń. Widzę, że jest nas coraz więcej :icon_mrgreen: Ja także chciałem Grzmota w wersji Factory, ale kasy zabrakło :( Za to wiem, że przede mną nikt więcej na niej nie jeździł :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Za to wiem, że przede mną nikt więcej na niej nie jeździł :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: i tu się mylisz :bigrazz: pzdr Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptysiornia Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 i tu się mylisz :bigrazz: pzdr Rozwiń proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RSV Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Witam Długo się sprzedawała Twoja czarnula??bo widziałem ją na alledrogo Jak tą się jeżdzi w porównaniu do tamtej co??? robi wrażenie taraz choć tamta tez była śliczna Edytowane 13 Października 2009 przez RSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Długo się sprzedawała Twoja czarnula??bo widziałem ją na alledrogo Jak tą się jeżdzi w porównaniu do tamtej co??? robi wrażenie taraz choć tamta tez była śliczna 2 tygodnie na allegro i poszła. różnice tak na szybko: RSV RP miała mocniejszy dół a na górze było dużo słabiej. Była dużo brutalniejsza przy niskich obrotach. Na np. rondach trzeba było jeździć na półsprzęgle, itp. Teraz jest łagodniej, przytulniej. Pozycja za kierownicą w nowszej jest moim zdaniem wygodniejsza. RSV RP prowadziła się naprawdę bardzo dobrze na winklach - stabilnie, myślałem że lepiej być już nie może, ale Factory jest naprawdę jeszcze bardziej imponująca. Już podczas pierwszych 100km od zakupu, instynktownie składałem się przy prędkościach ok. 180-200kmh do maksimum. Ogólnie charakterystyka silnika nowszej RSV bardziej przypomina rzędówkę, od 4000obr ciągnie jak lokomotywa, przy 10000 trzeba wbijać wyższy bieg bo dalej nie ma sensu, znika moment. pzdr i może do zobaczenia! dawid Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RSV Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 2 tygodnie na allegro i poszła. różnice tak na szybko: RSV RP miała mocniejszy dół a na górze było dużo słabiej. Była dużo brutalniejsza przy niskich obrotach. Na np. rondach trzeba było jeździć na półsprzęgle, itp. Teraz jest łagodniej, przytulniej. Pozycja za kierownicą w nowszej jest moim zdaniem wygodniejsza. RSV RP prowadziła się naprawdę bardzo dobrze na winklach - stabilnie, myślałem że lepiej być już nie może, ale Factory jest naprawdę jeszcze bardziej imponująca. Już podczas pierwszych 100km od zakupu, instynktownie składałem się przy prędkościach ok. 180-200kmh do maksimum. Ogólnie charakterystyka silnika nowszej RSV bardziej przypomina rzędówkę, od 4000obr ciągnie jak lokomotywa, przy 10000 trzeba wbijać wyższy bieg bo dalej nie ma sensu, znika moment. pzdr i może do zobaczenia! dawid ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja narazie musze się pobujać jeszcze moją ale ta Twoja to bajeczka teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi