Tazzman Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1551470 Typ: Sportowy Informacje: Rok produkcji: 2007, Data rejestracji: 04/2008, Przegląd: 04/2011, Ubezpieczenie: 04/2010, 26 000 km, Moc: 185 KM (136 kW), Pojemność skokowa: 1000 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Rodzaj napędu: Łańcuch, Dodatkowe informacje: sprowadzony, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce, pierwszy właściciel Opis pojazdu: Sprzedam swoją perełkę SUZUKI GSXR 1000 k7 (GSX-R 1000 k7). Jest to jedyny w Polsce litr w malowaniu RIZLA. Motocykl kupiłem w 2008 roku w USA i został przeze mnie sprowadzony nowy, z przebiegiem 0 mil (mam na to pełną dokumentację). Motocykl posiadał oryginalne malowanie ceglasto czarne i oryginalne wydechy. W zimie 2008 natchnęło mnie na nadanie motocyklowi jedynego w Polsce, unikalnego malowania RIZLA.. wszyscy jeżdzą takimi szarymi sprzętami w Polsce (takie same), więc postanowiłem trochę się wyróżnić. Motocykl został pomalowany w profesjonalny sposób, zbiornik i zadupek jest pociągnięty klarem (czasem zakładałem sakwy i tankbag, więc uniemożliwiło to zarysowania). Zaraz po zakupie załozyłem crash- pady Womet Tech i po przejechaniu 1000 km załozyłem pełny układ Yoshimura TRC Carbon - wydech zajebiście gada, bo jak się schodzi z obrotów, to strzela pięknym ogniem z dwóch rur jednoczęśnie. Dodatkowo, po przejechaniu przeze mnie 18,000 km, został założony przeze mnie filtr sportowy K&N powietrza oraz nowy zestaw napędowy i łańcuch najlepszy z możliwych, złoty DID. Wszystkie wymiany były robione regularnie co 6 tys km (olej motul 300 V i filtr HF138). Jako, że pracuje w brańży motocyklowej, zawsze stawiałem na 100% pewności serwisowaniu. Motocykl wystawiam na sprzedaż z oryginalnymi wydechami Suzuki, jednak chętnie dołożę sprzedawcy układ Yoshimura w cenie 2,000 zł (do negocjacji tak samo jak cena motocykla). W dniu dzisiejszym (25.09.09) zostaje wymieniony również olej wraz z filtrem oleju oraz założone nowe klocki Lucas SV (najwyższy model z homologacją drogową). Opony są w miarę świeże i są to pirelli diablo rosso. Dodatkowo do motocykla dodaję nakładkę w kolorze RIZLA na siedzenia pasażera. Motocykl cały czas użytkuję i jest do obejrzenia w Katowicach. Ktoś może stwierdzić, że duży przebieg itp, ale... cały czas regularnie serwisowany, nie jeżdzony na gumie, i jeżdzony naprawde w stylu "szybkiej turystyki) - byłem nim rok temu w Alpach, Włoszech, Chorwaji, Serbii, w tym roku w Szwajcarii, Francji, Monako, Andorze, Hiszpani, Maroku i Alpach francusko- włoskich. Poza tym nie wierzę w bajki, że ktoś sprzedaje motocykl 2 czy 3 letni i zrobił nim 1800 km, bo nie miał czasu.. Tak samo jak nie wierzę w bajki o np sportach z 99 roku z przebiegiem 19 tys km... ;) Albo ktoś takim motocyklem wjeżdza na tor i robi małe przebiegi (zapierd.. na maxa), albo ktoś jeździ spokojnie w dalsze trasy. Na sam koniec, dodaje, że nie sprzedaje go bo żona/dziewczyna w ciąży, mam kredyt na dom, wyjeżdzam do Lądka Zdroju pracować czy coś.. Po prostu sprzedaję, bo kupuję sobię nowego bladego i tak jak w przypadku RIZLA, mam zamiar go przemalować na jakiś unikalny kolor i zdecyduję się na najnowsze malowanie SBK z Honda, Playboy :) aa i jesze nie wiem dlaczego jak w Polsce ktoś pomaluje motocykl na swój sposób, bo chce się wyróżniać z tłumu, to jesy podejrzenie, że moto składane jest z 5 innych. Ja swoje malowanie mam na oryginalnych plastikach i można to sprawdzić, że daty z tylnych części pochodzą z tych samych partii (kto się zna, ten wie że producent wypala od wewnętrznej strony datę partii oraz rok produkcji). P.S. Wyrażam zgodę na inspekcję pojazdu za pośrednictwem otomoto, ASO itp, ale nie wiem dlaczego w funkcji wyskakuje mi komunikat, że nie wyrażam zgody :/ Dodatkowo, motocykl mam wprowadzony do działalności, więc wystawiam na to fakturę VAT (stawka zwolniona, gdyż wprowadzałem go jako osoba fizyczna bez VAt). Dane kontaktowe Polska , Katowice (woj. śląskie), tel.: +48 669 900645 , +48 785 903785 Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi