polanka1 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam... Pierwszy raz pisze tutaj wiec proszę się nie śmiać;] mam problem z moją motorynką którą nie dawno remontowałem... Motorynka nie jedzie w ogóle ale pali od kopa.. gdy wrzucam jedynkę i puszczam sprzęgło motorynka w ogóle nie reaguje... na zgaszonej motorynce dzieje się to samo wrzucam jedynke i dzieje się tak jak na ''luzie'' proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam... Pierwszy raz pisze tutaj wiec proszę się nie śmiać;] mam problem z moją motorynką którą nie dawno remontowałem... Motorynka nie jedzie w ogóle ale pali od kopa.. gdy wrzucam jedynkę i puszczam sprzęgło motorynka w ogóle nie reaguje... na zgaszonej motorynce dzieje się to samo wrzucam jedynke i dzieje się tak jak na ''luzie'' proszę o pomoc Sprawdż czy masz łańcuch :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polanka1 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 własnie sprawdzałem czy jest na ze-bace i okazało się że jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi