Salwi Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam wszystkim! Jak w temacie, proszę Was o radę. Aktualnie śmigam Aprilią SR 50 LC 96 rok, jednak zamierzam przerzucić się na coś ciut większego, ponieważ fakt - kupiłem tą SR za marne pieniądze (2000zł) ale nie opłaca mi się już w nią inwestować, dla tego zamierzam sprzedać ją, a kupić coś lepszego. Myślałem nad kupnem Aprili SR 50 2000 rok max, ponieważ zależy mi na tym aby to był silnik Minarelli i nie Di-tech. Do dyspozycji będę miał jakieś 7-9 tys. Myślałem właśnie nad kupieniem tej SR za jakieś marne pieniądze (2-3 tys.) ładne malowanie i tuning na klasę Sport (80ccm). Rozważam również kupno Aprili RS 80/50, rok do 04-05. Tylko właśnie tutaj jest dylemat. Nie wiem jak w tych RS'kach jest z mocą i i przyśpieszeniem. Aktualną SR'kę mam zrobioną bardziej Vmax niż moc, jednak teraz marzy mi się bardziej pod moc SR/RS. Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat, co byście mi doradzili? Pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewin Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 jeżeli masz pow. 16 lat, rób prawko A1 (max 600zł) i kup rs 125. w najgorszym wypadku zostaje Ci 6400zł. za takie pieniądze masz rs 125 gs (gs- wersja w pełni odblokowana od nowości). obczaj: http://photos03.allegroimg.pl/photos/orygi...59/47/742594781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 elo albo kup nsr 125 na 50 kuzyn ma i sobie chwali ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwi Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam. Ostatnio dużo rozważałem nad cbr'ką 125, nsr'ką 125 i rs'ką 125. Prawko A1 właśnie mam w planach zrobić, i tak dylematuje, co lepsze. Pod względem mocy niby najlepsza jest RS'ka (34 km), jednak nie należę do grona osób lubiących mieć coś takiego samego jak inni (kumpel właśnie też kupuje RS'ke 125). W najgorszym wypadku zakupie RS'kę jednak zastanawiam się, co myślicie o NSR'ce albo CBR'ce. CBR 125 ma zaledwie 14 km, NSR'ka ciut więcej (ok 28 km). Zastanawiałem się właśnie nad NSR'ką. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi