kal Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Hej moto maniacy. Mam pewien problem, ale mam nadzieje ze mi pomozecie, a mianowicie: mam zamiar kupic kawasaki er5, albo suzuki gs500 (uzywany) i nie wiem z którego rocznika, i jaki przebieg musi miez zebym troszke nim pojezdzil. Jesli ktos wie to ew za jaka cene taki motor kupic. Pozdrawiam i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Jak najbardziej zgadzam się z kolegami. Sam dosiadam rocznika 85 i nie mam powodu do narzekania. Szczególnie gdy środki finansowe są ograniczone i ma to byc pierwszy motor to zkup starszego sprzętu jest dobrym pomysłem. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedok Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Znalezienie "pełnoletniego" sprzętu w dobrym stanie jest trudne, ale nie niemożliwe, polecam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi