Chris Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Hej! Mogę zamontowac ksenon albo biksenon w Waszych moto. Mój motor może służyć za przykład jak ksenon będzie się sprawował. Jestem bardzo zadowolony. Koszt całego zestawu bi-ksenonu wraz z montażem to 330 zł dla motocykla z dwiema lampami. Wydaje mi się to niezłą ceną. Mam dostęp do potrzebnych zestawów po przystępnej cenie. Dla motocykli z jedną lampą i np. żarówką H4 cena będzie wynosić jakieś 220 zł. Dokładną cenę mogę podać znając typ motocykla bądź rodzaj lampy i typ oryginalnych żarówek. Kolor ksenonu można sobie wybrać. Służę doradztwem i doświadczeniem- montowałem już takie rzeczy w kilku maszynach. Na żarniki jest gwarancja producenta- 3 miechy, a na całą instalację rok. Montaż w przybliżeniu trwa 1,5-3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi