jerzyk7 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Oj jerzyk-chyba ostatnio o przecinki się modliłeś, bo obrodziło :icon_mrgreen: Sam widzisz.Modlitwa czyni cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jeżyk masz córkę :icon_question: mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 mam Góralkę? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Może ją przewiozę. :bigrazz: Yuby,ona potrzebuje faceta!A Ty jak sam napisałeś nawet klaty nie masz!Więc z czym do dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Chciałem być Twoim zięciem, kupiłbym Ci słownik ortograficzny na gwiazdkę. Ale cóż zapisuje się na siłownie. Słownik obiecałeś mi na mikołaja.Trzymam za słowo.A siłownia ci nie zaszkodzi.Byłoby dobrze jeszcze trochę mózg poćwiczyć,a potem zobaczymy.Zięć zawsze mile widziany,zwłaszcza jak dla teścia "jakiś towar"przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekpsary Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Yuby,minusy walisz-facet bez brzucha to jak kufel bez ucha! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 No ładnie popisaliście, a ja dalej nie znam odpowiedzi. Ale ziecia zyskałem!Ot niezbadane wyroki.... itd.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi