jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Może tu ktoś wie kiedy w częstochowie zakończenie sezonu?Jest parę osób z zagranicy,pytają,ja szukam i pytam i jakoś nikt nic nie wie.Może zle pytam i zle szukam?jak ktoś wie kiedy oficjalne zakończenie w cz-wie będę wdzięczny a i browar niewykluczony.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Może tu ktoś wie kiedy w częstochowie zakończenie sezonu?Jest parę osób z zagranicy,pytają,ja szukam i pytam i jakoś nikt nic nie wie.Może zle pytam i zle szukam?jak ktoś wie kiedy oficjalne zakończenie w cz-wie będę wdzięczny a i browar niewykluczony.pozdr. Po co Ci to,chcecie zejść na kolano :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Po co Ci to,chcecie zejść na kolano :bigrazz: nawt na dwa.jakas wielka tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 nawt na dwa.jakas wielka tajemnica? Będą obraz Madonny odsłaniać,to tylko dla wierzących :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 :banghead: Ta .......... czytać nie umiecie?? DZIAŁ RADOM. Peny dawaj do kosza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Częstochowskie zakończenie sezonu, MGS robi w Borkach :icon_mrgreen: :banghead: Ta .......... czytać nie umiecie?? DZIAŁ RADOM. Peny dawaj do kosza :buttrock: Sorki... :notworthy: Edytowane 11 Września 2009 przez TYSON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Będą obraz Madonny odsłaniać,to tylko dla wierzących :bigrazz: To się nie przejmuj.Nie dla ciebie :banghead: Ta .......... czytać nie umiecie?? DZIAŁ RADOM. Peny dawaj do kosza :buttrock: To w radomiu nawet jednego sprawiedliwego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Właśnie że dla mnie,tylko czytałem twoje nienawistne posty i myślałem że Ty jesteś złym człowiekiem i ateistą :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A tak na poważnie to tyle grzechów/zwłaszcza na forum, jeszua coś o tym wie/że muszę tydzień wcześniej wyjść ,bo będę szedł na kolanach i nie chciałbym się spóznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A tak na poważnie to tyle grzechów/zwłaszcza na forum, jeszua coś o tym wie/że muszę tydzień wcześniej wyjść ,bo będę szedł na kolanach i nie chciałbym się spóznić Miłej drogi i szerokości :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Miłej drogi i szerokości :flesje: Raczej pobocza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Raczej pobocza! Właśnie to miałem na myśli :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Właśnie to miałem na myśli :flesje: Miałeś, miałeś, a kiedy zakończenie nie wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Miałeś, miałeś, a kiedy zakończenie nie wiesz! Przedzwonię do proboszcza i dam znać na forum :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Przedzwonię do proboszcza i dam znać na forum :lalag: oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi