RaY Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) sprobuj Sharka rsx albo rsr2 :) Edytowane 5 Listopada 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tak tylko gdzie ja go zmierze?? Do piaseczna jechac za bardzo mi sie nie chce a jestem z okolic Wrocka. Z rozmiarem to jest tak ze wedlug mierzenia obwodu glowy to niby M ale mam w sumie szczupla twarz i wiekszosc M jest za duza a jezeli chodzi o S to tylko AGV byl dobry a reszta byla za mala. M to jedynie z Shoei XR 1000 byla w miare ale balem sie ze moze byc za duzy i badz tu madry kupujac kas przez neta nie mierzac... Jezeli chodzi o rs to nie lezal dobrze na mojej lepetynie i jakis taki wielki mi sie zdawal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 M to jedynie z Shoei XR 1000 byla w miare ale balem sie ze moze byc za duzy i badz tu madry kupujac kas przez neta nie mierzac... pamietaj że w XR1000 masz mozliwość zmiany poduszek na policzkach (sa w kilku rozmiarach) mi akurat standartowe pasują ale jak sie wyrobia zapewne ciasniejsze zakupie. pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Tak tylko gdzie ja go zmierze?? Do piaseczna jechac za bardzo mi sie nie chce a jestem z okolic Wrocka. 22 listopada masz bazar na Karmelkowej we Wrocku. klik Jest szansa że będzie co pomierzyć. Edytowane 5 Listopada 2009 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Z tymi wymienanymi poduszkami na policzkach to nie wiedzialem, bede musial sie nad tym zastanowic i zmierzyc jeszcze raz. Na motobazar napewno sie wybiore, dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Z tymi wymienanymi poduszkami na policzkach to nie wiedzialem, bede musial sie nad tym zastanowic i zmierzyc jeszcze raz. Na motobazar napewno sie wybiore, dzieki za informacje. shark i agv mozesz przymierzyc w inter motorsach Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 shark i agv mozesz przymierzyc w inter motorsach Tak, gamy rozmiarów i produktów w całej polsce żadne InerMotors nie ma... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi