Jarri Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Dzisiaj miałem egzamin o 7 rano na wehikule Yamaha SR(nowe moto ktoś skasował na egzaminie tydzień temu), zdane za pierwszym podejściem, teraz tylko zakup sprzetu i w drogę. W moim wieku też się da ;-) Lewa w górę i do zobaczyska na trasie, może jeszcze się uda w tym sezonie Edytowane 9 Września 2009 przez Jarri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dzisiaj miałem egzamin o 7 rano na wehikule Yamaha SR(nowe moto ktoś skasował na egzaminie tydzień temu), zdane za pierwszym podejściem, teraz tylko zakup sprzetu i w drogę. W moim wieku też się da ;-) Lewa w górę i do zobaczyska na trasie, może jeszcze się uda w tym sezonie Człowieku w jakim wieku?!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarri Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzięki. Co do wieku, to nawet nie masz pojęcia od ilu osób słyszałem tekst "co ty chłopie prawko na motor robisz, mi by się już nie chciało w twoim wieku" ;-)i raczej każdemu chodziło o to, że ciężko się zmobilizować do nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Gratulacje :clap: A z tym wiekiem to przesadzasz..., proszę nie wspominaj już o tym. Lewa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi