Tomek_mistrz:D Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 witam mam na sprzedaż zestaw automatycznego smarowania łańcucha scottoiler. Był w moim drz jak go kupiłem,lecz dziś go odłączyłem,bo do enduro uważam go za zbędny. Zestaw w bdb stanie, wszystkie przewody, końcówki,itp oczywiście posiadam. Kompletny zestaw gotowy do montażu. Montaż banalnie prosty, zestaw podłącza się do węzyka od podciśnienia za pomocą malutkiego trójnika,na życzenie mogę do zdemontować z mojego drz i dorzucić do zestawu. Umieszczenie zbiorniczka to już własna inwencja twórcza. Na zbiorniczku jest oczywiście 9 stopniowa regulacja. Zestaw taki jak na tej aukcji: http://allegro.pl/item724030598_scottoiler...ouring_kit.html . Zdjecia mojego mogę dodać na dniach,gdy pożycze od kogoś aparat. Posiadam również pół butelku oleju scottoiler i jest on w cenie zestawu. Cena 300zł do negocjacji,więc sporo taniej niż na allegro. Jakbyś ktoś miał jakieś pytania to śmiało pisać tu lub na gg: 6967858. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi