Marek_94 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 <---------Otóż mam skuter Zipp model Astec z autoalarmem i mam także czas do 2 WRZEŚNIA żeby się namyśleć nad ubezpieczeniem. Na razie był ubezpieczony w warcie, ale oni owszem mają AC+OC dla skuterów, ale bez ubezpieczenia od kradzieży, co mnie w ich ofercie boli najbardziej. Szukam towarzystwa ubezp. które może mi zapewnić AC+OC, ale z ubezpieczeniem od kradzieży lub samo OC także z wyżej wymienionym. Wiem że robią to w PZU, ale tam podobno skuter musi spełniać jakieś standardy bezpieczeństwa. Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kami7s Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W pzu przynajmniej mi chcieli ubezpieczyć bezproblemowo. Skuter musi mieć zabezpieczenie przed kradzieżą przynajmniej jedno. Po prostu jedź tam i powiedz że skuter jest nowy, ma blokade kierownicy i weź ze sobą jakiś łańcuch, którym niby przypinasz skuter do słupów. Powinni ubezpieczyć bez problemu. Jeśli nie będą chcieli, (a nie mają do tego podstaw) to ubezpiecz u innego przedstawiciela pzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 w takim razie zapraszam do mnie do Allianz na Racławicką 146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi