Robuś1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam ! Byłem , wróciłem :biggrin: zlot fajny tylko dojazd odrobinkę zakręcony ......jezioro super czyste , woda ciepła , winkle ahhhhh........... :icon_biggrin: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Byłam... Robuś - Złocieniec to był fajny 3-4 lata temu, teraz to jest tylko komercyjny spęd. Organizacja - poniżej krytyki! Brak miejsca parkingowego dla motorków przed zlotowiskiem (a nie można było wjechać na moto na kilka godzin za kilka złotych). Brak jakiegoś miejsca integrującego, jakieś wspólne ognisko, czy coś... To było jak kilkanaście osobnych, oddzielonych taśmami biwaków... Jakość blach zlotowej - totalna porażka! Godzinne oczekiwanie na koncert "Dobranocki"- porażka! Striptis - porażka, ale to może nie ja powinnam oceniać! Gdyby nie to, że byłam z rewelacyjną ekipą, to musiałabym powiedzieć że to był zmarnowany weekend! Na szczęście to ludzie tworzą atmosferę i dobrą zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi