diamono/ducati Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 czy w Warszawie jest jakis sklep gdzie mozna kupic kombinezon,buty,kask i rekawice...tzn wszystko w jednym sklepie?? jezeli takiego nie ma, to czy moglibyscie podac mi adresy sklepow gdzie mozna dokonac zakupu tych wszystkch rzeczy... "musze zmienic sobie skore" dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Myślę,że jest sporo takich sklepów w Wawie,ale chyba lepiej pojeździć po różnych sklepach,pooglądać,porównać ceny,zorientować się w asortymencie.Myślę,że w ten sposób można zaoszczędzić sporo kasy(niestety nie czasu).Mi takie zakupy sprawiają dużą frajdę :flesje:.Tutaj może wymienie sklepy,jakie częściej lub rzadziej odwiedzam:1.Mitsui Motor Polska ul. Połczyńska 120c2.Boldor ul.Jagiellońska 783.MCS ul. Bema714.Moto-Styl ul.Targowa 75.Gadimex ul.Goraszewska6.Tarbor ul. Kijowska7.Dragster Moto Center ul. Chłopickiego8.Uhma Bike w Piasecznie przy ul.Osiedlowej 2bNo i pewnie jeszcze by się sporo znalazło,jak sobie przypomnę to dopiszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 20 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 dzieki za informacje...zkorzystam napweno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi