chopin_123 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 witam mam problem alternator nie laduje diody prostownicze i regler sprawne stad moje pytanie czy nie ma ktos na sprzedaz wiem nie ten dzial ale tam nikt sie nie odzywa lub czy niewie ktos gdzie w poludniowej wlkp mozna przewinac bo nikt sie podjac nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wysyłkowo do Cyklo Motor Elektryk. Tam robią dobrze. Być może gdzieś indziej też, ale nie znam. http://www.cyklo-motorelektryk.pl/ Zanim zaczniesz przewijać sprawdź czy alternator działa. Zrób to sposobem opisywanym na forum już googolplex razy. PS Na klawiaturze, na prawo od literki "M" masz takie guziki "," i ".", których warto używać podczas pisania postów. Duże literki pisze się przy użyciu klawisza "SHIFT" (obojętnie którego), lub "CAPS LOCK", jeśli wciśnięcie dwóch przycisków jednocześnie sprawia Ci trudność. Polskie znaki diakrytyczne (ich brak) można jeszcze przeboleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi