OLCYK Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Chciałbym wszystkim polecić odwiedzenie w pierwszy weekend września ciekawej imprezy w Warszawie. Co prawda nie wymaga to dalszej wyprawy motocyklowej, ale tematyka, jak najbardziej w klimacie. Otóż w dniach 5 i 6 września na Prażce – na ul. Ząbkowskiej w dawnych Zakładach Spirytusowych odbędzie się Warszawska Edycja Festiwalu Tatuażu. http://www.tattoofest.pl/tf/index.php?static=3 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 moje Praskie dzieciństwo...... okolica zakładów spirytusowych TATTOO - wchodze w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Wchodzę w ciemno :biggrin: Właśnie szukam inspiracji na mój 2gi tatuaż :biggrin: Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Niestety nie będzie mnie, ominąłem już Kraków i Gdańsk, ale poprawki wzywają. Polecam, bo będzie parę fajnych stoisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi