majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 aallleeee TTyyy nieee maaszz kotaaa!!!!!! :icon_twisted: No i wydalo sie .... Kati sciemniasz :icon_mrgreen: Czy do Kazimierza wybierają się jakieś armaturki Pewnie :crossy: Kurcze to wy jeszcze nie pojechaliście. Ech Yubus, Yubus .............. widac zes zaaferowany swoim dzialem .... Wyjazd jest 12 wrzesnia dopiero :biggrin: p.s. Majkel ..... juz wyjechałeś? :cool: Jeszcze nie, ale .............. juz zaczynam czyscic chromy :buttrock: ogarniamy to jakoś??? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Kurde, slonce, pewnie ze tak :clap: :buttrock: :biggrin: Ale ................. o so chodziiiii ???? :icon_eek: Niestety, lece w drugą stronę, pozatym za dużo ludzi i niebezpiecznie :icon_mrgreen: I za szybko :icon_razz: Jak to w Chaosie :buttrock: :clap: A za chwilę wparuje Majkel i powie, że przecież same konkrety :icon_mrgreen: Kurde, kilka godzin mnie nie bylo i tyle spamu :icon_mrgreen: Konkrety, moi drodzy, konkrety :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Za szybko?!?!!? Majkel ........... proszę Cię ..... prawie kawe wylałem :bigrazz: p.s. Sprawdź śrubeczki wszystkie żeby znów Ci coś tam nie odpadło po drodze :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Kurde, kilka godzin mnie nie bylo i tyle spamu :icon_mrgreen: Konkrety, moi drodzy, konkrety :notworthy: Teraz odrobiłeś :icon_razz: Konkrety będą ogłoszone w odpowiednim czasie. :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Teraz odrobiłeś :icon_razz: Konkrety będą ogłoszone w odpowiednim czasie. :icon_twisted: :buttrock: kurcze gdyby płacili nam za produkowanie spamu to bylibysmy milionerami :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Za szybko?!?!!? Majkel ........... proszę Cię ..... prawie kawe wylałem :bigrazz: Czyli cel osiagniety :clap: Banan na twarzy i dobry nastroj zalatwiony :lalag: Konkrety będą ogłoszone w odpowiednim czasie. :icon_twisted: :buttrock: Lub w nowym temacie :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kurcze gdyby płacili nam za produkowanie spamu to bylibysmy milionerami :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Wszystkiego najlepszego :icon_twisted: Zapewne tak :icon_twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 nie wiem jak wy ale ja juz zarabiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) No i wydalo sie .... Kati sciemniasz :icon_mrgreen: Dementuje stanowczo i z pełną powagą.... materiał dowodowy w postaci zdjęcia sierściucha wieczorem :biggrin: ..... prawie kawe wylałem :bigrazz: Klaudiusz, martwię się o Ciebie... :icon_mrgreen: kurcze gdyby płacili nam za produkowanie spamu to bylibysmy milionerami :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A to jeszcze nie jesteśmy? :icon_mrgreen: P.S. Tak między wierszami ogarniamy ten Chaos? Edytowane 10 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Klaudiusz, martwię się o Ciebie... :icon_mrgreen: P.S. Tak między wierszami ogarniamy ten Chaos? Nie tylko Ty ... :icon_mrgreen: Na zdjęciu widaćc że coś nie za bardzo z Klodem. Okularki lekko przekrzywione, czerwone lico i chyba - jak dobrze widze - Urqell w łapce trzymany dwoma paluszkami :biggrin: Od tego są modowie :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Davidku ..... chyba czas Okuliste odwiedzić :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Davidku ..... chyba czas Okuliste odwiedzić :bigrazz: Na moje oko to Bacardi.... ale ja tam się nie znam i ślepa jestem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Na moje oko to Bacardi.... ale ja tam się nie znam i ślepa jestem :biggrin: Orlen-owskie Bacardi :icon_question: :biggrin: Bardzo dobre :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 [...]materiał dowodowy w postaci zdjęcia sierściucha wieczorem :biggrin: Moge zrobic osobiscie gdyaz dzisiaj po pracy bedem w Twoich okolicach i ..... mozemy isc na frytki :icon_mrgreen: Poza tym ..... wole ogolone/wygolone :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Moge zrobic osobiscie gdyaz dzisiaj po pracy bedem w Twoich okolicach i ..... mozemy isc na frytki :icon_mrgreen: Poza tym ..... wole ogolone/wygolone :icon_razz: Wybacz... mam już palny na dzisiaj :icon_mrgreen: Łysy kot? Hmmm Rex?.... wtopa bo ja mam Maincoon'a :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Majki, nudny jesteś. Spuść z krzyża. Własnoręcznie. Nie widać koleżanek chętnych do pomocy. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi