Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Miałem na myśli fan club,byłabyś szefową :icon_mrgreen: Hmmm.... Groupies mówisz? :icon_mrgreen: Nieeee ja wole swój domowy trójkącik :icon_twisted: Ja, Kot i ...... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Hmmm.... Groupies mówisz? :icon_mrgreen: Nieeee ja wole swój domowy trójkącik :icon_twisted: Ja, Kot i ...... :wink: Kota też się wciągnie na imprezki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Kota też się wciągnie na imprezki :icon_mrgreen: Trzeba spytać kota :icon_mrgreen: Dobra dość tego spamu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wam dogodzić to nie sposób... Sposob, sposob .... tylko trzeba go znac :icon_razz: Dobra dość tego spamu... Czego dosyc ? :eek: Rzeczowej i merytorycznej dyskusji ? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Sposob, sposob .... tylko trzeba go znac :icon_razz: Wątpisz? :icon_mrgreen: Czego dosyc ? :eek: Rzeczowej i merytorycznej dyskusji ? :icon_mrgreen: Taaa, same konkrety :icon_mrgreen: Edytowane 9 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Wątpisz? :icon_mrgreen: Wątpienie rzeczą ludzką. Tak samo jak biadolenie, pierdolenie i ... Hy kolejna strona ... I nadal nie wiem Co z Tą Kati ;) Edytowane 9 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I nadal nie wiem Co z Tą Kati ;) Jak to co ? Fajna laska :wink: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jak to co ? Fajna laska :wink: :buttrock: Nie podlizuj się od rana :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nie podlizuj się od rana :buttrock: :icon_mrgreen: A Ty moja Droga nie zniechęcaj Go tak z rana ... Tak sobie myśle może street'a kupie :biggrin: Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nie podlizuj się od rana :buttrock: :icon_mrgreen: Szykuje sie na wieczor, wiec trzeba jakos zaczac :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A Ty moja Droga nie zniechęcaj Go tak z rana ... Po 1: Nie spoufalaj się tak.... nie Twoja... :bigrazz: Po 2: Ten typ tak ma :bigrazz: Po 3: Mam dziś dobry dzień więc dla Ciebie też będę miła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Po 3: Mam dziś dobry dzień Cieszę się Twoim szczęściem ... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Cieszę się Twoim szczęściem ... :bigrazz: Czy chcesz o tym porozmawiac ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Cieszę się Twoim szczęściem ... :bigrazz: Ja też :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Czy chcesz o tym porozmawiac ? Czemu nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi