kropeczka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Dość odważny pogląd w doktrynie.... ja nie nazwałabym tego nienagannym :bigrazz: cóż... to się nazywa kontrolowany chaos.. :icon_twisted: a ja mam pytanie - to KTO w końcu JEDZIE? :icon_mrgreen: jeśli chodzi o trasę to tam mi za uchem zaburczało, że tam masa psyjaciół ponoć i widoki gorsze... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 a ja mam pytanie - to KTO w końcu JEDZIE? :icon_mrgreen: Ja :crossy: :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 :biggrin: Jedyny się przyznał, że jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 w sumie to ja moglbym pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 JA. Jeszcze tylko nie wiem, czy pojadę zaraz potem do Płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 czy ktoś wraca w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 :biggrin: Jedyny się przyznał, że jedzie Bo obiecany zimny browar czeka :flesje: i gorrraca kobieta z ..... Italii z frytkami :icon_razz: czy ktoś wraca w sobotę A nie zostaniesz na nic ?? Im wiecej pieknych kobiet, tym lepiej :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ło matko! Pojawiły się konkrety :clap: A więc lista uczestników tej wiekopomnej wyprawy: 1. Kropka + Piotrek 2. Majkel 3. Adasiek 4. Slayer 5. Manka 6. Kati + Michał + Kuba Komitet powitalny: Dawid z winem :icon_mrgreen: Dopisywać się do listy proszę i podawać kto zostaje na noc :biggrin: a kto wraca w sobotę gorrraca kobieta z ..... Italii z frytkami :icon_razz: Kobieta z Italii z obstawą zamiast frytek jedzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ło matko! Pojawiły się konkrety :clap: A więc lista uczestników tej wiekopomnej wyprawy: 1. Kropka + Piotrek 2. Majkel 3. Adasiek 4. Slayer 5. Manka 6. Kati + Michał + Kuba Komitet powitalny: Dawid z winem :icon_mrgreen: Dopisywać się do listy proszę i podawać kto zostaje na noc :biggrin: a kto wraca w sobotę Kobieta z Italii z obstawą zamiast frytek jedzie :icon_mrgreen: jak cos to spotkanie dla tych co chca o 9 na swietokrzyskiej przy macu. jak kto milaby sie spoznic niech dzwoni do mnie, albo przez innych przekaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 6. Kati + Michał + Kuba Co to kurna Olek, ma znaczyc !!!!! :icon_twisted: :evil: :banghead: jak cos to spotkanie dla tych co chca o 9 na swietokrzyskiej przy macu. A dla tych co chca moze byc o 9 w Piasecznie :crossy: A dla tych co bardzo chca moze byc juz w piatek wieczorem :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A nie zostaniesz na nic ?? Im wiecej pieknych kobiet, tym lepiej :icon_mrgreen: ile można :crossy: trochę pomieszkać w domu chcę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 No to moze tez wroce, bo w niedziele na motobazar planuje pojechac :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To ja wprowadze efektywny chaos :icon_twisted: Matka wku**wiona :bigrazz: i chyba już sezon zakończyłem :banghead: Oprócz tego BMW focha strzeliło ... Ale mam nadzieje że dam rade dotrzeć do tak wybornego towarzystwa :icon_twisted: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 juz widze, ze pozostanie na 2 dni powoli odchodzi w zapomnienie. jak ktos bedzie chcial naprawde to moze nawet juz nam miejscowke zajac o 6 pod maciem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Co to kurna Olek, ma znaczyc !!!!! :icon_twisted: :evil: :banghead: To na wypadek jakby Vice-prezes grasował po okolicy :icon_mrgreen: :icon_twisted: No to moze tez wroce, bo w niedziele na motobazar planuje pojechac :crossy: A co to kurna olek ma znaczyć??? :banghead: :evil: ile można :crossy: trochę pomieszkać w domu chcę :wink: Eee to pomieszkasz w tygodniu :wink: Ale mam nadzieje że dam rade dotrzeć do tak wybornego towarzystwa :icon_twisted: :flesje: :crossy: Ty Jezus nie zapominaj, że masz czary do odczynienia.... woda, wino te sprawy... więc się teraz nie wykręcaj.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi