siemensiakman Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 witam wszystkich chcialbym z gory podziekowac tym osoba ktore chociaz na chwile zerkna na mojego posta i sprobuja w miare sil udzielic mi pomocy moj problem polega na tym ze nie wiem jak ustawic luzy zaworowe posiadam motocykl typu chopper kawasaki kz/z 750 h1 ltd 81 rok nie wiem jak ustawic luzy zaworowe czy bedzie to regulacja srubowa czy plytkowa i jezeli to mozliwe prosze o podanie granicy regulacji luzow zaworowych od do z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Luzy reguluje sie u Ciebie za pomoca plytek. Jak chcesz obadac co i jak dokladnie zrobic to sciagnij sobie serwisowke. Na bank znajdziesz w niej to co potrzebujesz, lacznie z luzami zaworowymi. oto lina http://rapidshare.com/files/270483287/Kawa..._Mosue.pdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi