Titi Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie znam Waszego żargonu. Często nie rozumiem co czytam. Jakieś pochopne wnioski wyciągnęłam. Wycofuję się. Przepraszam Spoko, nikt się nie gniewa :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 W XX-sie trochę mają, bo to dual - zaciskasz przód ale i tył łapie na jednym tłoczku Przemo jeśli nie poruszysz przednim kołem nawet centymetra to dual się nie załączy:)) spróbuj sobie ustawiając na centralnej stopce. wciśniesz przód ale tylnym kołem będziesz mógł obrócić :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Przemo jeśli nie poruszysz przednim kołem nawet centymetra to dual się nie załączy:)) spróbuj sobie ustawiając na centralnej stopce. wciśniesz przód ale tylnym kołem będziesz mógł obrócić :)) Tego nie wiedziałem! Spróbuję, ale póki co i tak mi szkoda nowej oponki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi