styka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 mogę zapodać kilka fotek tylko napiszcie mi jak to zrobić :) wrzuc na picassa i podaj link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Natomiast motory bez gadania kładą na łopatki inne atrakcje. cyt. "...bo motor to taka extra sprawa..." :biggrin: imprezka git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 dajcie znać czy poszło bo to jest mój pierwszy raz :))) http://picasaweb.google.com/mucha1100/Borki# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 dajcie znać czy poszło bo to jest mój pierwszy raz :))) http://picasaweb.google.com/mucha1100/Borki# jak na pierwszy raz to poszlo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I z tej radości nie podziękowałam Wam!!! Także ogromniaste podziękowania dla wszystkich przybyłych na ognisko. Mam nieukrywaną nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Z filmem mam techniczne problemy. Jutro powinien być a póki co kilka zdjęć. http://picasaweb.google.pl/StowarzyszenieK...a/DSSZADHD2009# Filmik zmuszona byłam pociąć na kawałki. Dedykuję go wszystkim przybyłym w podziękowaniu. Cz.1 http://www.youtube.com/watch?v=HiZg5KA9n0g Cz.2 http://www.youtube.com/watch?v=-ZBddeTbyEk Cz.3 http://www.youtube.com/watch?v=Zg8z5QQUesM Poważnie jestem WAM ogromnie wdzięczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Mam nadzieje, że nie mieliście przykrości z powodu umazanej kostki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Sorki, że nie dotarłem ale czasami tak wychodzi :banghead: Mucha chyba wpadłeś w oko mojej żonie :icon_rolleyes: tak cię obfotografowała że chyba będę zazdrosny :biggrin: Nawet w awatarze ci się zmieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Mam nadzieje, że nie mieliście przykrości z powodu umazanej kostki :( Mój syn wciąż pytał I co? Dzwonili z Borek? Ale nie dzwonili. Może jeszcze zadzwonią... żeby takich więcej „namalować”. A ty Titi nie dziw się żonie. Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym jak kończy. A Mucha dał popis i jakie wspomnienia zostawił, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A Mucha dał popis i jakie wspomnienia zostawił, eh Tak się robi jak się ma laka do skonczenia. Chyba każdy z nas tak robi. Najlepiej poszukać jakiejś imprezy i spalić gumę. Wpadnij 19 na ślub na Słowackiego tam zobaczysz palenie. :buttrock: Chociaż Mucha miał fajny pomysł jak Forrest Gump :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Laka? Ze niby oponę? Że i tak była do wymiany? A klocków hamulcowych to w motorach nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Co mają klocki do palenia gumy? Poprostu blokuje się przód, daje łyche i puszcza sprzęgło. Klocki zaciskają się na tarczach a że tarcze się nie obracają więc klocki się nie ździerają bo nie ma tarcia.....Wątpię żeby ktoś palił nową gumę, chyba że jest kasą nabity jak działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Co mają klocki do palenia gumy? W XX-sie trochę mają, bo to dual - zaciskasz przód ale i tył łapie na jednym tłoczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Tak czy siak. Dla moich tzn. stowarzyszeniowych dzieciaczków nie ma to znaczenia. I nie umniejszałabym zasług starymi oponami. Najważniejszy jest efekt. A efekt przerósł oczekiwania. To dzieci miały być zadowolone a radość rozprzestrzeniła się także na rodziców. I oczywiście dzięki wszystkim przybyłym. Każdy wspomina inny motor czy „motorniczego”. Wspaniałe motory, szybka jazda, przystojni kierowcy. Jeszcze długo będzie co wspominać. DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) I nie umniejszałabym zasług starymi oponami. O czym ty piszesz? :banghead: Kto umniejsza zasługi? :icon_eek: Chwała chłopakom że byli :buttrock: A Musze jeszcze raz :clap: za fajny pomysł :notworthy: Edytowane 13 Września 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Nie znam Waszego żargonu. Często nie rozumiem co czytam. Jakieś pochopne wnioski wyciągnęłam. Wycofuję się. Przepraszam Powtórzę tylko Chwała chłopakom że byli :buttrock: A Musze jeszcze raz :clap: za fajny pomysł :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi