kropelka_350 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hmmm 12-18 - to tydzien po swietach..Nawet nie tydzien a nastepny dzien, jak na razie jest dwoch potencjalnych chetnych ale z tego co diamono pisze pasowalo by co najmniej 5 moto aby taki wyjazd mial sens.Mam na mysli skorzystanie z jej pomocy i jeszcze jakiegos kumpla tam na miejscu. Nie wiadomo jak pogoda wypali, z tego co mowia moze byc nieciekawie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 w sumie bedzie ciekawo w kazda pogode ;-) a to ze zbieram ekipke mniej wiecej 5 motorow - to dla ulatwienia sprawy ;-) co do mandatow- zgadzam sie - malo sie targowali ;-)co do dziur - no coz.... sa ;-) wlasnie jestem teraz we Lwowie i wszystlo jest OK ;-)pozdro PS no i co? wybieracie sie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zwyjazdu na Ukraine zrobil sie czeski film. Nie wiadomo o co chodzi, nikt nic nie wie.w sumie bedzie ciekawo w kazda pogode w to nie watpie ale chodzi o dojazd a w deszczu to nie przyjemnosc. Na pewno sie tam wybierzemy pytanie tylko kiedy. Z takiego zaprowszenia nie mozna nieskorzystac ;) pozdro i wesolych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 DZIEKUJE za pozdrowienia.... jestem juz w Polsce i mam nowe wiadomosci.... i tak.... po wejsciu Polski do Unii na ukrainskiej granicy trzeba bedzie wypelniac jakas "migracyjna karte"...juz sa takie i juz daja wypelniac,ale nie zawsze... wiec po mozliwosci warto pytac u celnikow czy powinniscie ja wypelniac czy nie..bo pozniej jak juz bedziecie wyjezdzac z Ukrainy moga poprosic was o zlozeniu tej karty.. i moga byc jakies problemy... co do pogody.. pogoda we Lwowie nie bardzo sie rozni od pogody w Lublinie co do paliwa..to za benzynkę 95 jakieś 1,80 pln, za 98 jaieś 2,20 pln i czym dalej od granicy tym lepiej. aco do lata to cena na beazyne moze zwiekszyc sie..iiiiii nie radze kupowac na CPNach odrazu przy granicy a co do terminu...mam nadzieje ze wybierzemy sie...jak ktos bedzie jechal-dajcie znac. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hej. Ten wyjazd odszedł w koncu do skutku czy nie? Moze by tak na wiosne zrobić taki wyjazd. Byłem kika razy we Lwowie, ale wiem, ze jeszcze jest duzo do zaobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Adas ten wyjazd nie doszedl do skutku, przynajmniej nie z grupa z ktora mialem jechac. Sprawa wyjazdu po prostu z roznych wgledow ucichla.Znajac Cie jestem prawie pewien ze na wiosne zbierze sie chetna ekipa do takiego wyjazdu. Jak tylko czas pozwoli i Jawa nie bedzie zawolna do reszty ekipy to z checia sie na to pisze.Bulson ja tam do Ciebie w koncu przyjadepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Adas ten wyjazd nie doszedl do skutku, przynajmniej nie z grupa z ktora mialem jechac. Sprawa wyjazdu po prostu z roznych wgledow ucichla.Znajac Cie jestem prawie pewien ze na wiosne zbierze sie chetna ekipa do takiego wyjazdu. Jak tylko czas pozwoli i Jawa nie bedzie zawolna do reszty ekipy to z checia sie na to pisze.Bulson ja tam do Ciebie w koncu przyjadepozdrawiamPewnie, ze dojdzie. W koncu to rzut beretem, a ja zawsze bardzo chetnie jezdze na zielona Ukraine, chocby na jeden dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi