Ja Bol Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam. Sprzedam swoją dużą Fazę. Rocznik 2001r. przebieg 47000 i ciągle rośnie ( w tym moje 30000). Moto używane tylko i wyłącznie turystycznie. Serwisowana w TataService w Koszalinie. Moto posiada szerszą kierownicę LSL, crashpady LSL, turystyczną szybę MRA. W zeszłym sezonie wymieniany napęd i oponki - PIRELLI DIABLOSTRADA (do konca sezonu starczą, a przy niedużych przebiegach to i jeszcze jeden sezon dadzą rade). W tym oczywiscie olej i filtr. Wady: lekko porysowany dekielek alternatora (poprzedni właściciel), pęknięcie owiewki (też poprzedni właściciel), nieoryginalny amorek tylni - oryginalny wysiadł :( no i oczywiście drobne ryski na lakierze - od tankbaga i bagaży. Moto w ciągłej eksploatacji, do obejrzenia w Koszalinie. Cena: ok. 10000 lub zamiana na SUZUKI SV 1000 S z rocznika 03 lub młodszy za moją dopłatą. Parę zdjęć: http://www.bikepics.com/members/jabol/ Więcej mogę wysłać na maila. Pozdrawiam. >> Ja Bol << Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie podałeś żadnego kontaktu ani linku do jakieś aukcji/ogłoszenia pisałem na PW ale nie odp, czy jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 nie podałeś żadnego kontaktu ani linku do jakieś aukcji/ogłoszenia pisałem na PW ale nie odp, czy jeszcze aktualne? Sorki, ale mam w chwili obecnej duże problemy z dostępem do neta. Ogłoszenie jest nadal aktualne. Mój nr kontaktowy 504 325 360. Od września będę miał neta w Play więc pojawią się fotki oraz ogłoszenie na allegro. Pozdrawiam. >>Ja Bol<< Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi