Skocz do zawartości

Odwiedziny w Domu Dziecka w Lublinie

JOAŚKA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM!

Za trzy tygodnie rozpoczyna się rok szkolny. Dzieciaki potrzebują wielu rzeczy.Od ołówka,zeszytów po książki.

Wszyscy wiemy,że to kosztuje.DUŻO KOSZTUJE!

Chciałabym żebyśmy wspólnymi siłami skompletowali trochę wyprawek dla dzieciaków z DD przy ul.Generała Ducha w Lublinie ( byliśmy tam w Mikołajki).

Jeśli uda nam się ta inicjatywa to 30 sierpnia ok. godziny 14-15 pojechalibyśmy do nich z tym co zbierzemy i zakupimy.

Wiem,że każdy ma zawsze niedobór kasy ale ....

Wysupłajcie ile możecie i przekażemy to na artykuły papiernicze, podręczniki czy lektury szkolne.

Pieniądze możecie wpłacać na konto:

nr 50 1020 5558 1111 1645 0550 0187

Lubelskie Stowarzyszenie Motocyklistów

ul Sienkiewicza 56

20-449 Lublin

z dopiskiem- ROK SZKOLNY + nick

Można też dostarczyć te artykuły do siedziby Stowarzyszenia( adres podany wyżej).

Zbiórka trwa do soboty 29 sierpnia 2009r. do północy.

Chyba damy radę????

Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin:

PEES Rozpoczynam również przygotowania do Mikołajek 2009. Jestem w trakcie rozmów ze sponsorami.

Witam.

Asiu próbowałem się z Tobą wczoraj skontaktować nagrałem na poczte i cisza. Zapytam tutaj na forum:

ile jest dzieciaczków w tym domu??

Bo ja mam sporo lizaków i chętnie je dam dzieciaczkom coby przy czytaniu książek sobie ząbki psuli hehehe

A dla najmniejszych powinienem miec kilka kolorowanek.

Będziemy w kontakcie.