endriu797 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witam zajmuje się malowaniem aerografem według mnie najtaniej zajmuję się również tuningiem wizualnym przerabianiem motocykli naprawiam również silniki itd GG 15718603 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Moze jakies foty twoich prac? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu797 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 niema sprawy zagadaj do mnie na gg i pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 A nie lepiej pokazać ogółowi? Każdemu będziesz kazał odezwać się na gg? To Tobie zależy na kliencie? To nie komuna, żeby każdy musiał czegoś szukać i prosić się... Jak nie masz choćby prostej stronki, to jesteś dla mnie fujara a nie "aerografista" i lepiej nie ciągnij ściemy, bo wleci niejaki Maverick i Cię pozamiata pokazując swoje prace :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 bo wleci niejaki Maverick i Cię pozamiata pokazując swoje prace :bigrazz: No on to byl dopiero TANI, i bezkonkurencyjny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Grzegorz, chyba mnie źle zrozumiałeś... o ile się nie mylę, to właśnie Maverick poprawiał finalnie kask Yubiemu... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu797 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 słuchaj "Boa" jak ktoś bedzie zainteresowany malowaniem to się odezwie wiem że to nie komuna ;) i mało mnie interesuje moja konkurencja szczerze mam to w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Grzegorz, chyba mnie źle zrozumiałeś... o ile się nie mylę, to właśnie Maverick poprawiał finalnie kask Yubiemu... OK. Masz racje, ale i tak wiesz o co mi chodzilo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 OK. Masz racje, ale i tak wiesz o co mi chodzilo. Pozdro o co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 o co? Nie o Ciebie, tylko o kogos , kto sie tu reklamowal - i "pieknie" kask pomalowal. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie o Ciebie, tylko o kogos , kto sie tu reklamowal - i "pieknie" kask pomalowal. Pozdro chill, ja ostatnio obniżyłem ceny do minimum, inaczej musiałbym zamknąć studio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Maverik, w takim razie może w końcu się skuszę i dam Ci coś "opędzlować" :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi