Hajo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie wiem czy jest coś innego w tym czasie, a może inny termin byłby lepszy... Byłoby to drugie spotkanie w tamtym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koloztrz Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Września? Hmm... Chyba sierpnia Hajo :wink: bo ostatni weekend września wypada 26-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Oj faktycznie, miał być sierpień, w zeszłym roku było na początku września i tak mi się napisało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koloztrz Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To ja jestem jak najbardziej za :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja też jestem "ZA" :D Tylko popraw temat na "sierpnia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 jak będę miał rycerza na rumaku co mnie zawiezie to też jestem za :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja także bardzo chętnie bym się łapał na ostrów :D tylko teraz pod namiot i pogadać z motórzystami przy czymś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 czyli wyjazd jest 29-30sierpnia ma sie rozumieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 29-30 radom air show 29 budka suflera nałęczów wstęp free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN V8 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 pozwole sie wlaczyc do dyskusji, chetnie was poznam :D takze ustalmy co gdzie i kiedy sie spotykamy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 5-6 września, w zeszłym roku było 6-7 września też pierwszy weekend miesiąca to niech i w tym roku będzie w pierwszy weekend. Także trzeba ustalić 5-6 września A.D. 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ...mozesz nie wydazyc - przeciez motocyklisci to wariaty - odkrecaja caly czas ile fabryka dala :flesje: :icon_razz: a no :icon_mrgreen: Najbardziej na Nałęczowskich zakrętach. Jak tam ktoś wchodzi przy 40 w zakręt to poprostu gasze silnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN V8 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Noo... z predkoscia przelotowa to spokojnie...dobrze by było jakbysmy jechali w kupie a nie sie rozeszli na kilka km :icon_razz: tym bardziej ze dpiero wyczuwam motorek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Noo... z predkoscia przelotowa to spokojnie...dobrze by było jakbysmy jechali w kupie a nie sie rozeszli na kilka km :icon_razz: tym bardziej ze dpiero wyczuwam motorek ;) Spokojnie, zawsze jeździmy w grupie (oczywiście nie na swoich tyłkach, bo wiadomo, że czasem sytuacje wymagają gwałtownego przyhamowania, więc spory odstęp zachowany być musi.) Jeżeli ktoś chcę sobie przyspieszyć to podjeżdża, a potem zazwyczaj czeka na grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Może by tak sobie stworzyć nowy temat? Lub odgrzebać temat o spotkaniach ustawkach żeby tu offtopu nie siać? Co do Ostrowa to 5 września jest Rock Alert Festiwal w Lubartowie, rok temu akurat mnie nie było ale imprezy z lat wcześniejszych bardzo udane. Nigdy nie uda się ustalić dogodnego terminu chyba. Można pomyśleć jeszcze żeby Ostrów zrobić tydzień później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi